12.4.2019. 8:55
0
Fudbaler monstruozno pretukao djevojku: Udarao je gvozdenom šipkom
Fudbaler engelske Lige 2 Reece Thompson, pretukao je djevojku gvozdenom šipkom. Nanio joj je teške tjelesne povrede, slomio joj je vilicu, a modrice ima po cijelom tijelu. Osuđen je na 40 mjeseci zatvora i 10 godina zabrane prilaza.

Žena je ispričala kako je tučena gvozdenom šipkom, prisiljena da jede boju i razbije glavu s dva ogledala u užasnom napadu svog dečka. 

Reece Thompson, koji je igrao za Jork siti u Ligi 2 i Nort feribi United u Nacionalnoj ligi (peta liga), zlostavljao je i ponižavao svoju djevojku jakim udaranjem koji su kao posljedica ostavili slomljenu vilicu.

Djevojka je imala strašne modrice na tijelu, a lice je postalo crno nakon napada, koji je trajao tri dana prošlog septembra. 

Žena je rekla da je Thompson trljao staklo u njena leđa i prijetio da će je tjerati da trči gola niz ulicu.

 

Thompson se izjasnio krivim za uništavanje imovine, nanošenja lakših i težih tjelesnih povreda, kada se 3. aprila pojavio u sudu u Nothingemu.

Dvadesetpetogodišnjak, koji je u karijeri igrao za još nekoliko nižerazrednih engleskih klubova, osuđen je na tri godine i četiri mjeseca i dobio je desetogodišnju zabranu prilaska toj djevojci.

Žrtva, koja je željela da ostane anonimna, rekla je kako je mislila da će je Thompson ubiti kad je podigao ogledalo i razbio joj ga preko glave.

 
Ona je za ''Lincolnshire Echo'' opisala kako je izgledao napad.

- Reece me je više puta udario. Udario me je gvozdenom šipkom, slomio mi vilicu i razbio je ogledalo o moju glavu. Natjerao me je da ližem boju s poda, a onda mi je razbio drugo ogledalo o glavu. Kada je uzeo drugo ogledalo pomislila sam da ću umrijeti, vrištala sam da prestane ili će me ubiti. Rekao mi je da spustim ruke i primim udarce kao čovjek - ispričala je žrtva.

Thompson je započeo svoju karijeru u Linkoln sitiju prije nego što je izgradio svoje ime u nižim ligama Engleske u dresu Reford Uniteda.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.