16.4.2019. 13:04
0
Konroverzna naslovnica "France Footballa": Messi i Ronaldo se ljube
"France Football", najugledniji nogometni magazin na svijetu, objavio je naslovnicu s Lionelom Messijem i Cristianom Ronaldom koja je poprilično kontroverzna.

Piše: Haris Ahbabović

Dvojica najboljih fudbalera svijeta krasila su mnoge naslovnice, bilo da je riječ o montažama, grafikama ili njihovim zajedničkim fotografijama, ali nikada nisu na ovako prestižnom mjestu bili prikazani na ovaj način.

Francuski magazin iskoristio je crtež uličnog umjetnika pod pseudonimom Tvboy. On je prije dvije godine, nekoliko dana prije El Clasica, u centru Barcelone na Katalonskom trgu na kiosku nacrtao Messija i Ronalda kako se ljube.

Poznata ilustracija iskorištena je sada za najavu teme broja: bitka za tron najboljeg fudbalera svijeta, prenosi Avaz Sport.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.