21.4.2019. 8:35
0
Guardiola na pressici kritikovao novinare: Sada sam genijalac jer je Foden dao gol? Uvijek čekate poraz da mi sudite!
Manchester City je jučer pobijedio Tottenham u esklopu engleske Premier lige i tako napravio važan korak ka odbrani titule u Premiershipu.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, jedini gol na utakmici postigao je Phil Foden, kada je u petoj minuti utakmice prevario golmana Spursa.

- Dakle, sada sam genijalac jer je Foden postigao gol? - upitao je Pep novinare nakon meča.

Španac je potom nastavio:

- Koliko je dobar trener? A kada sam stavio Fabiana Delpha u Londonu bilo je katastrofa? Tako vam to ide. Svaki put kada izgubimo, na konferenciji za novinare me pitate hoću li se predomisliti o načinu na koji ćemo igrati, ako se želim promijeniti. Uvijek čekate jedan poraz da mi sudite i kažete: 'Oh Pep, još uvijek vjeruješ u ono što radiš i hoćeš li promijeniti način na koji igraš?" - poručio je Guardiola.

Podsjećanja radi, prije nekoliko dana Man. City je pobijedio Tottenham sa 4:3 u Ligi prvaka, ali su se Spursi zbog golova u gostima plasirali u polufinale.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.