22.4.2019. 14:06
0
Spektakl na Tušnju: Sloboda s Dinamom povodom obilježavanja stogodišnjice kluba
Fudbalski klub Sloboda ove godine će obilježiti veliki jubilej kojim se može pohvaliti samo odabrani broj fudbalskih ekipa s područja našeg regiona, ali i šire.

Podsjetimo, FK Sloboda je najstariji fudbalski kolektiv u Bosni i Hercegovini sa kontinuitetom postojanja. Povodom obilježavanja 100 godina FK Sloboda u Tuzli će biti organiziran niz aktivnosti kojima će ovaj veliki jubilej biti obilježen. 

Prema saznanjima portala tuzlanski.ba, prijateljsku utakmicu za 100. rođendan Slobode na Tušnju bi mogli odigrati Sloboda i Dinamo iz Zagreba. 

Još nije utvrđen tačan datum odigravanja ove utakmice, međutim, kako se nezvanično saznaje, meč bi se trebao odigrati krajem jula.

FK Sloboda na svojoj Facebook stranici podijelio je navedenu objavu i time potvrdio dolazak "Modrih" na Tušanj, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.