9.5.2019. 18:00
1
Džeko: Čudno je kada uđeš u historiju i ne osvojiš ništa
Romu očekuje meč protiv Juventusa, a u klupskom biltenu "Match Program" taj meč najavljuje Edin Džeko.

- Utakmica s Juventusom je uvijek važna, i za njih koji će imati dosta motiva. Ronaldo želi biti prvi strijelac. U italijanskom prvenstvu niko ti ništa neće pokloniti, ali mi do kraja trebamo osvojiti devet bodova i vidjet ćemo – kaže Džeko.

Komentirao je i svoj učinak ove sezone. Na 37 mečeva zabio je 13 golova i upisao 10 asistencija.

- Nisam zadovoljan, trebalo je biti bolje, kako za mene tako i za tim. Međutim, prošlost se ne može promijeniti. Trebamo dati sve da se plasiramo u Ligu prvaka, ali to neće biti lagano jer smo dosta poena ostavili pored puta.

Dijamant je dao 86 golova u dresu Rome i tako postao osmi najbolji strijelac kluba te je ispisao dio historije rimskog kluba.

- Da, ali nisam ništa osvojio. Čudno je kada uđeš u historiju i ne osvojiš ništa. Trebali smo biti bolji i za ove četiri godine osvojiti nešto. Ove sezone smo trebali biti bolji u Kupu Italije obzirom da je Juventus bio najjači u prvenstvu. Nismo uspjeli i ja sam prvi koji je razočaran – rekao je Džeko.


(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.