14.5.2019. 12:25
0
Sutra konačna odluka na Pecari: FK Sarajevo pred osvajanjem Kupa BiH!
Uzvratni susret finala nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine između Širokog Brijega i Sarajeva bit će odigran u srijedu u Širokom Brijegu.

Sarajevo u Široki Brijeg putuje s tri gola prednosti iz prvog meča.

Pomoćni trener Širokobriježana Aleksandar Vlaho priznaje da je Sarajevo favorit za osvajanje naslova, ali da se njegova ekipa neće predati.

- Znamo kako je završila prva utakmica i naravno da je Sarajevo favorit. Ulaze u utakmicu sa dobrom prednošću i sigurno da će čekati da mi napadnemo i igrati na kontranapade. Realno mi nakon rezultata od prve utakmice nemamo šta izgubiti. Pokušat ćemo da napravimo povijesni rezultat i dat ćemo naš maksimum kako bismo pobijedili, a da li će to biti dovoljno vidjet ćemo na kraju. Dok postoji i najmanja nada mi ćemo se boriti i pokušavati. Ovo je naša predzadnja utakmica na Pecari ove natjecateljske godine i želimo ostvariti pozitivan rezultat i obradovati navijače - kazao je Vlaho.

Defanzivac gostujućeg tima Nihad Mujakić očekuje da Sarajevo sačuva prednost iz prvog susreta.

- Igrali smo nedavno utakmicu protiv Širokog Brijega i ostvarili smo dobar i povoljan rezultat. Idemo u Široki da odigramo jednu pametnu i strpljivu utakmicu i nadam se da ćemo zadržati prednost, te osvojiti Kup BiH. Atmosfera u ekipi je odlična i svi smo fokusirani da u srijedu obradujemo naše navijače - istakao je.

Susret se igra na stadionu Pecara od 17 sati.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.