17.5.2019. 8:35
0
''Situacija nije dobra, loše se stvari događaju u svlačionici, puno je nezadovoljnih. S Ronaldom nema problema izvan terena, ali na travnjaku je to drugačija priča''
Kraj sezone sve je bliže, a u svlačionici Juventusa je zakuhalo. Neki su se igrači navodno otvoreno suprotstavili Cristianu Ronaldu oko kojeg se sve vrti u ekipi Stare dame. Problem je navodno njegovo ponašanje i dominacija na terenu.

Čini se kako je dolaskom Ronalda u Juventus najviše izgubio Paulo Dybala, koji je prošle sezone u Seriji A odigrao 33 utakmice i na terenu proveo 2357 minuta te zabio 22 gola. Ove je sezone stao na 28 utakmica, 1957 minuta i - samo pet golova. 

Zato nije ni čudo da se Argentinac osjeća ugroženo, a sve njegove - ali navodno i još nekih saigrača iz Juventusa - iznio je njegov brat Gustavo Dybala u razgovoru za argentinske medije.

- Situacija nije dobra, loše se stvari događaju u svlačionici, puno je nezadovoljnih - kazao je Gustavo Dybala. 

Potom se okrenuo problemima koje proživljava njegov brat Paulo. 

- S Ronaldom nema problema izvan terena, ali na travnjaku je to drugačija priča. Jednostavno ne možete protiv njega! Moj brat se osjećao ugodno u Italiji, ali to sada više nije slučaj - rekao je Gustavo. 

No, čini se kako nije Dybala jedini koji se više ne osjeća ugodno. 

- Paulo nije jedini koji je nesretan. Mnogi su u svlačionici Juventusa u sličnoj situaciji i sigurno je da moj brat neće biti jedini koji će otići iz Torina -  zaključio je Gustavo Dybala., prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.