18.5.2019. 9:28
2
Sarajevo na Koševu ovjerava 'duplu krunu'
Susreti 32. kola nogometne Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju se danas u popodnevnim satima.

U centru pažnje je meč na Koševu gdje Sarajevo dočekuje Zvijezdu 09. Izabranici trenera Husrefa Musemića pobjedom bi kolo prije kraja osigurali naslov prvaka, odnosno duplu krunu, s obzirom na to da su prije dva dana osvojili Kup BiH.

Drugoplasirani Zrinjski, koji za Sarajevom zaostaje tri boda, u Mostaru dočekuje ekipu Tuzla City. Široki Brijeg dočekuje ekipu Radnika i treba mu pobjeda da zadrži treću poziciju, dok četvrtoplasirani Željezničar u derbiju kola na Grbavici igra protiv Čelika.

Sloboda u Tuzli dočekuje Mladost, dok u derbiju začelja igraju Krupa i Gošk.

Raspored 32. kola:

Sarajevo - Zvijezda 09
Krupa - Gošk
Sloboda - Mladost
Zrinjski - Tuzla City
Željezničar - Čelik
Široki Brijeg - Radnik

Susreti počinju u 17 sati.


(Fena/Admir Oručević)

 
2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.