19.5.2019. 22:20
0
Napoli pregazio Inter, velika borba za Ligu prvaka u posljednjem kolu između Atalante, Intera i Milana
U 37. kolu Serije A večeras su odigrane dvije derbi utakmice.

Piše: Haris Ahbabović

Napoli je deklasirao milanski Inter sa 4:1. Zielinski, Mertens i Ruiz (dva puta) su pogađali za Napolitance, dok je jedini gol za Inter djelo Icardija.

Juventus i Atalanta su u Torinu podijelili bodove (1:1). Gosti iz Bergama su poveli preko Iličića, dok je konačnih 1:1 postavio Mandžukić.

Juventus je, naravno, novi/stari prvak Italije, dok će Napoli sezonu okončati kao drugi. Velika borba će se voditi za mjesta koja vode u Ligu prvaka, jer su Atalanta i Inter treći i četvrti sa po 66 poena, dok peti Milan ima bod manje. Roma je šesta sa 63 boda i vjerovatno će naredne sezone igrati u Europa ligi.

U posljednjem kolu Atalanta dočekuje Sassuolo, Inter dočekuje Empoli, dok Milan gostuje kod SPAL-a.



0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.