21.5.2019. 11:39
0
Kokainom uništio sebi život, pa savjetuje kolegu: Nemoj u to sr*nje od kluba
Andy van der Meyde početkom milenijuma bio je jedan od najtraženijih mladih igrača Evrope.

Kokainom uništio sebi život, pa savjetuje kolegu: Nemoj u to sr*nje od kluba. Igrao je za Ajax, potom prešao u Inter, ali onda mu je karijera krenula nizbrdo zbog neprofesionalnog ponašanja i loših navika, prvenstveno konzumacije kokaina.

Potencijal nije ispunio, ali svejedno je spreman dati savjet mlađima, ovaj put 24-godišnjem sunarodnjaku Anwaru El Ghaziju, igraču Lillea na posudbi u Aston Villi. Budući da se na toj posudbi iskazao igrajući u zahtjevnom Championshipu, Everton se počeo zanimati za njega, prenosi Oslobođenje. 

– Nemoj to napraviti, nemoj ići tamo. Kakvo je to s*anje od kluba. Nikad nemoj otići tamo, uništit će te, poručio je 40-godišnji Andy mlađem kolegi, koji je karijeru završio 2012. godine u amaterskom klubu WKE.

Pred kraj boravka u Engleskoj živio je prilično ''raskalašeno''. Droga, alkohol i seks s prostitutkama bile su mu svakodnevica, a žena i djeca su ga ostavili pa je upao u depresiju. Sada je, tvrdi, došao sebi.





(Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.