18.6.2019. 22:40
0
Vranješ će dobiti novu priliku u Anderlechtu
Ognjen Vranješ pronašao je spas u Vincent Kompany.

Branič je nakon skandala izvan terena prošle sezone ostao bez poziva Roberta Prosinečkog u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, a tadašnji trener Anderlechta Karim Belhocine izbacio ga je iz prve ekipe.

Međutim, dolaskom bivšeg kapitena Manchester Citya, koji je u Anderlechtu dobio ulogu trenera-igrača, situacija se popravila za Vranješa koji je dobio priliku ispraviti stvari, prenosi Avaz..

Kompanijev pomoćnik Simon Davis poveo ga je s ostatkom ekipe na pripreme te će branič konkurirati s ostalim igračima za svoje mjesto u sastavu, prenose belgijski mediji.

Podsjetimo, Vranješ ima još tri godine ugovora s klubom iz Brisela, gdje po sezoni zarađuje milion eura.




(Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.