22.6.2019. 21:04
0
Nihad Mujakić debitovao za novi klub
KV Kortrijk, za kojeg od ovog ljeta nastupa Nihad Mujakić, odigrao je danas prvu prijateljsku utakmicu protiv KSV Kortrijka, niželigaša, te su upisali pobjedu od 4:1.

Svoj debi u dresu belgijskog kluba upisao je i Nihad Mujakić, koji je odmah našao svoje mjesto u startnoj postavi, te je nastupao do 56. minute, kada je promijenjen kompletan tim.

Ovo svakako može da ohrabruje našeg fudbalera i nema sumnje da će mu ove pripremne utakmice pomoći da se uklopi u tim, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.