25.6.2019. 13:25
0
Bomba iz Barcelone: Neymar dogovorio uvjete za povratak u redove "Blaugrane"
Brazilac Neymar blizu je povratka u Barcelonu nakon što je dogovorio lične uvjete s "Blaugranom", prenosi katalonski "Sport".

Neymar je otišao iz Barcelone prije dvije godine, kada je u rekordnom transferu PSG platio 222 miliona eura.

Posljednjih mjeseci Neymar je u središtu skandala zbog optužbi za silovanje, a izgubio je i povjerenje vlasnika PSG-a zbog lošije forme i velikog broja propuštenih utakmica.

Prema pisanju medija, Neymar je dogovorio saradnju na pet godina, uz plaću od 400 hiljada eura sedmično.

Barceloni ostaje teži dio posla, da se dogovori s upravom PSG-a oko obeštećenja, a sigurno je da će Parižani pokušati povratiti veći dio novca uloženog u transfer Brazilca, prenosi avazov sport.


(Admir Oručević)

PSGNeymar
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.