14.7.2019. 16:48
1
Neymar: Najljepša uspomena? Kad smo izbacili PSG
Fudbaler PSG-a i brazilske reprezentacije Neymar govorio je za medije o najupečatljivijim momentima svoje karijere i posebno istakao legendarni dvomeč Lige šampiona u kojem je Barcelona pobjedom od 6:1 na Kamp Nouu eliminisala njegov sadašnji klub 2017. godine.

Neymar je tom izjavom „dolio ulje na vatru“, budućni da mnogi mediji spekulišu o njegovom povratku na Iberijsko poluostrvo. On je govorio na humanitarnom događaju fondacije „Insitut Neymar“ koju je oformio 2013. godine.

„Kada smo pobedili PSG u Barceloni to je bilo potpuno… Svi smo poludjeli nakon toga. Mislim da je to najbolji osećaj u mojoj dosadašnjoj karijeri. Kako smo se osjećali kada smo postigli šesti gol – nevjerovatno“, rekao je Neymar.

Neymar je na tom meču postigao dva gola – pogodio je iz slobodnog udarca u 88. i iz penala u 91. minutu.

Brazilski ofanzivac je istakao i osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2016. godine, kada je Brazil predvođen Neymarom u finalu bio bolji od Njemačke.

Neymar je iz redova Barcelone prešao u PSG 2017. godine za 222 miliona eUra, što je do danas najskuplji transfer u istoriji fudbala, prenosi N1.


(Amila Alijagić)

Neymar
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.