21.7.2019. 12:05
0
Premijer liga BiH: Sarajevo kreće u odbranu titule, najveći konkurent prvi protivnik
Stadion “Asim Ferhatović Hase” večeras će biti domaćin derbiju prvog kola Premijer lige BiH u fudbalu, u kojoj će snage odmjeriti Sarajevo i mostarski Zrinjski.

Sarajevo u novu sezonu ulazi kao branilac duple krune, a žrijeb je htio da prvenstvo počne protiv vicešampiona i tima koji uz Sarajevo mnogi vide kao favorita u borbi za titulu. 

Susret na koševskom stadionu počinje u 19 sati. 

Obje ekipe počele su svoja evropska takmičenja.

Druga utakmica današnjeg programa bit će odigrana na Tušnju, gdje Sloboda dočekuje Radnik. 

Sloboda je poprilično promijenila igrački kadar, a u prvom kolu dočekuje radnik koji je u Ligi Evrope nesretno ispao, i najteže će im biti da se psihički pripreme. 

Ovaj meč počinje u 20.30 sati.

Posljednju utakmicu prvog kola u ponedjeljak igraju Široki Brijeg i Čelik. 

U subotu su odigrane tri utakmice: Željezničar - Borac 0:0, Zvijezda 09 - Tuzla City 1:5 i Velež - Mladost Doboj Kakanj 1:3.


(Patria / Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.