30.8.2019. 16:42
0
Burno u Tuzli: Uprava Slobode odbila mjesto u loži Tušnja i bit će s navijačima na Slobode na sjeveru
Nogometaši tuzlanske Slobode u sutrašnjoj utakmici s Tuzla Cityjem formalno će biti gosti na stadionu Tušanj.

S obzirom na to da je uprava Tuzla Cityja navijačima Slobode odredila mjesto na Sjeveru, te vrlo malo na sektoru A zapadne tribine, i to pod uslovom da plate ulaznice po cijeni od 10 maraka, uprava Slobode odlučila je da se solidariše sa svojim navijačima.

- Sloboda sutra nije domaćin, ali mi je žao što se na ovakav način razdvajaju navijači dva kluba. Siguran sam da će navijači našeg kluba, u godini kada obilježavamo 100-godišnjicu, pokazati korektnost prilikom davanja podrške svom klubu. S tim u vezi, uprava Slobode odlučila je da odbije mjesto u ložama stadiona i utakmicu ćemo u kompletnom sastavu pratiti zajedno s navijačima na Sjeveru. Očekujemo da će na dostojanstven način ispratiti utakmicu i pomoći našim igračima da dobiju ovu utakmicu - izjavio je za Fenu predsjednik UO Slobode Sead Kozlić.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.