30.8.2019. 17:05
0
"Još nismo otišli na večeru. Leo je mlađi dvije godine od mene, ali ja dobro izgledam za svoje godine"
Lionel Messi i Cristiano Ronaldo sjedili su jučer jedan do drugog prilikom izvlačenja grupa za Ligu prvaka.

Piše: Haris Ahbabović

Obojica su imali zanimljive izjave u kojima su se osvrnuli na njihovo rivalstvo, brojne utakmice, ali i činjenicu da više ne igraju tako često jedan protiv drugoga, jer je Ronaldo nakon devet godina napustio Real i otišao u Juventus, u talijansku Seriju A.

"Dijelili smo pozornicu 15 godina. Ne znam hoće li se to više ikada desiti u fudbalu, da dva ista fudbalera budu toliko godina na pozornici. Imamo dobar odnos, još nismo otišli na večeru", rekao je Ronaldo kroz smijeh.

"Nedostaje mi da igram u Španiji, imali smo velike borbe. On me gurao da budem bolji, ja sam njega gurao da bude bolji", rekao je Portugalac.

Potom je voditeljica upitala Ronalda da li može da se penzioniše onda kada se i Messi bude penzionisao.

"Leo je mlađi dvije godine od mene, ali ja dobro izgledam za svoje godine. Nadam se da ću ovdje biti i u narednim godinama. Ljudi koji me ne vole će me i dalje viđati ovdje", rekao je Ronaldo.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.