15.9.2019. 16:45
1
Sevilla upisala pobjedu i došla do prvog mjesta na tabeli
Ekipa Seville upisala je ubjedljivu pobjedu protiv ekipe Alavesa u susretu 4. kola španske La Lige i došli do prve pozicije na tabeli.

Iako minimalna današnja pobjeda Seville nad ekipom Alavesa od 1:0 donijela im je vodstvo na tabeli. 

Moglo bi se reći da je ekipa Seville već od prve minute odlučno krenula po sva tri boda, što se vidjelo kroz njihovu dominaciju na terenu.

Dominacija je rezultirala nekoliko dobrih prilika, ali bez golova.
Igrala se 37. minuta kada je dosuđen slobodan udarac za Sevillu, a Jordan ga je izveo i postigao fenomenalan gol za 1:0.

I u nastavku je Sveilla nastojala da postigne i drugi gol i riješe sve dileme oko pobjednika.

Ipak, u tome nisu uspjeli, ali je ostalo 1:0 i Sevilla je upisala tri boda.

Sevilla je sada vodeći tim lige sa 10 bodova, a slijede Altetico Madrid sa 9, te Real Madrid i Athletic Bilbao sa po 8 bodova.


(Lejla Trle)( 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.