18.9.2019. 15:19
0
Nevjerovatna priča iz Frankfurta: Nogometaš tužio majku zbog dresova
Nevjerovatna priča stiže iz Frankfurta. Naime, igrač Ajntrahta iz Frankfurta Dani da Kosta (Danny da Costa) tužio je majku, i to zbog dresova koji su mu ostali u stanu kada je odlazio da se osamostali.
Ni njemački mediji ne znaju zbog čega mu majka ne da tih šest dresova, među kojima je i dres reprezentacije Elfa do 17 godina, koji je Da Kosta svojevremeno nosio. 

Sve je otišlo toliko daleko da su dvije strane završile na sudu, prvo ročište je zakazano za 27. septembar, mada se Da Kosta vjerovatno neće pojaviti na njemu, sve je prepustio svom advokatu. 

U svoju odbranu njegova majka, koja živi u Kelnu, rekla je da joj je Dani te dresove poklonio kada je odlazio iz stana i da zbog toga ne želi da mu ih vrati. 

Dani da Kosta je prije Ajntrahta igrao za Bajer Leverkuzen i Ingolštad, a branio je boje svih mlađih reprezentacija Njemačke, dok za A tim nije upisao nijedan nastup.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.