22.9.2019. 17:24
0
Mourinho: Vidite da nisam bio idiot kada sam plačući molio United da mi da novac za Harryja Maguirea
Jose Mourinho ni nakon gotovo godinu dana nije prežalio otkaz u Manchester Unitedu. Za njega i dalje krivi vodstvo kluba jer mu nije dalo novac za pojačanje koje je htio, Harryja Maguirea.

Posebno ga boli što je njegovu prvu i neostvarenu želju omogućilo onome koji ga je naslijedio. Ole Gunnar Solskjaer ovog ljeta je dobio Maguirea, koji je postao najskuplji stoper u povijesti nakon što je United za njega Leicesteru platio odštetu od 85 miliona eura.

"Prošlog ljeta plačući sam upravu Uniteda molio da mi da novac za vrhunskog stopera. Danas vidite da nisam bio idiot kada sam to očajnički tražio jer nema dvojbe da je Maguire učvrstio obranu", izjavio je Mourinho na Sky Sportsu.

Mourinho ovom prilikom ipak nije spomenuo da mu je United omogućio dovođenja dva skupa stopera. Erica Baillyja i Victora Lindelofa ukupno je platio 75 miliona eura, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.