22.9.2019. 20:42
0
''Ne borimo se za Evropu ili opstanak, već za našeg Mistera Sinišu''
Ne borimo se za Evropu ili opstanak, ove sezone borimo se za Sinišu Mihajlovića, poručio je fudbaler Bologne Nicola Sansone.

Srpskom stručnjaku je prije dva mjeseca dijagnostifikovana leukemija i u toku je drugi ciklus hemioterapija.

Ipak, i pored toga vodio je tri utakmice na startu sezone sa klupe Bologne.

Prošle sedmice nije bio na klupi, a njegov tim je nakon minusa od dva gola na poluvremenu preokrenuo u nastavku i slavio u Bresciji 4:3.

Poslije meča su mu priredili iznenađenje jer su došli ispod prozora bolničke sobe u kojoj boravi Mihajlović

“Njegova bolest jako nas je pogodila. Veza između nas fudbalera i trenera je izuzetno snažna. Zaista smo ujedinjeni kao ekipa. Željeli smo da ga prijatno iznenadimo na putu ka kući i posjetili ga”, istakao je Sansone i dodao:

“Volimo ga jer je iskren, jasan i dopada nam se njegova iskrenost. Ne borimo se za Evropu ili opstanak već za našeg Mistera Sinišu”, zaključio je Sansone, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.