1.10.2019. 15:10
0
Amar Osim otkrio koliku platu prima u Željezničaru
FOTO: Source.ba / Arhiva
Amar Osim govorio je danas na press konferenciji za medije pred utakmicu osmine finala Kupa BiH u kojoj Željezničar dočekuje kakanjsku Mladost.

Piše: Haris Ahbabović

Govorio je o najavama da će Mladost na Grbavicu doći s drugim timom.

- Nama je cilj da prođemo i igramo protiv premijerligaša koji će doći sa profesionalnim igračima. Ne vjerujem da iko može računati da će napuniti mrežu nekome tu. Ne vidim razloga da sutra imaju lošiju ekipu. Oni dosta mijenjaju u posljednje vrijeme. Ne znači to da će sutra igrati slabije nego inače -  rekao je Osim na press konferenciji.

Amar Osim se osvrnuo na neke detalje svog ugovora, te je novinarima rekao kolika su mu primanja.

- Ne znam kome je to interesantno, koliku imam platu i to. Moja plata je osam hiljada KM. To u NSBiH možete provjeriti, plaćamo za to porez -  rekao je Osim.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.