16.10.2019. 8:25
0
Grčki huligani s palicama i pištoljima opkolili hotel u kojem su bili naši navijači: Tražili su da zavrnemo majice i da vide imamo li tetovirane svastike
Grčki huligani sinoć oko 00:30 sati s palicama i pištoljima su opkolili hotel u kojem su bili navijači naše reprezentacije, prenio je novinar Dnevnog Avaza sa lica mjesta.

- Četvorica su nam prišla u hotelskoj bašti, a njih još dvadesetak je čekalo ispred. Tražili su da zavrnemo majice i da vide imamo li tetovirane svastike - rekao je jedan od navijača našeg nacionalnog tima.

Prema pisanju Avaza, vrlo je moguće da se radi o navijačima atinskog AEK-a.

- Sreća je da smo bili prisebni, a i oni su vidjeli da smo normalni, tako da tokom razgovora s njihovim vođom nije došlo do težeg incidenta. Na kraju je taj vođa, koji ima između 40 i 50 godina, pozvao huligane da odu, nakon što su nam uzeli zastave, šalove i ostale rekvizite - rekao je navijač. 

Inače, riječ je o atinskom kvartu koji je deset minuta hoda od strogog centra grada, u koji policija rijetko zalazi. Na kraju se sve dobro završilo, jer je neko od huligana uzviknuo da dolazi policija. 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.