16.10.2019. 18:20
0
Džeko i dalje van stroja: Poznato kad se Dijamant vraća na teren
Kapiten nogometne reprezentacije BiH Edin Džeko propustit će naredne dvije utakmice Rome, jer se još nije oporavio od povrede jagodične kosti.

Dijamant je nedavno obavio operaciju pa neće moći pomoći svojim saigračima protiv Sampdorije u Seriji A, ali i protiv Borusije Menhengladbah u Evropskoj ligi. 

Džeko je trenirao sa maskom pa se očekuje da bude spreman za derbi protiv Milana, koji je na rasporedu 27. oktobra.  

Zbog loma jagodične kosti i kasnije operacije, Džeko je propustio posljednje dvije utakmice BiH protiv Finske i Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. 

Bosanskohercegovački napadač odigrao je ove sezone sedam utakmica za rimsku "Vučicu" te postigao pet golova i upisao dvije asistencije.

Podsjetimo, Džeko je povredu zadobio prije dvije sedmice u susretu s Kaljarijem, kad je Roma remizirala sa 1:1 na Olimpiku, piše Avaz.

(Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.