31.10.2019. 9:00
0
Uživajte u golovima: Utakmica kakva se viđa jednom u 50 godina, 10 golova u duelu Liverpoola i Arsenala
Liverpool i Arsenal odigrali su sinoć nezaboravnu utakmicu u engleskom Liga kupu.

Piše: Haris Ahbabović

Na kraju su slavili Redsi nakon boljeg izvođenja penala, a u regularnom dijelu utakmica je okončana rezultatom 5:5. U pitanju je utakmica osmine finala Liga kupa, odnosno Carabao kupa.

Mustafi (autogol), Milner, Oxlade-Chamberlain i dva puta Origi su bili strijelci za domaće, dok su golove za Topnike postigli Torreira, Martinelli (dva puta),  Maitland-Niles i Willock.

Liverpool je na kraju slavio nakon penala sa 5:4, a Dani Ceballos je promašio jedini penal tokom šutiranja jedanaesteraca.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.