15.11.2019. 8:48
0
Ko su potencijalni protivnici Zmajeva prema trenutnom stanju?
Zbog mnimalnih šansi Zmajeva da se plasiraju na EURO navijači su većim dijelom mislima u baražu putem kojeg će bh. reprezentativci tražiti svoj prvi plasman na prvenstvo najboljih selekcija Evrope.

Sudeći po trenutnom stanju u svih 10 kvalifikacionih grupa, ovo su selekcije koje će učestvovati u baražu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Liga A: Švicarska, Island, Bugarska/Izrael/Rumunija
Liga B: Bosna i Hercegovina, Vels, Slovačka, Sjeverna Irska
Liga C: Škotska, Norveška, Srbija, Bugarska/Izrael/Rumunija
Liga D: Gruzija, Sjeverna Makedonija, Kosova, Bjelorusija

O tome koja će reprezentacija između Bugarske, Rumunije i Izraela popuniti mjesto u Ligi C, a koje dvije selekcije će biti smještene u Ligu A odlučivat će žrijeb.

Podsjetimo da bi po trenutnom stanju na tabelama Sjeverna Irska trebala biti protivnik bh. selekcije u polufinalu doigravanja, te da se polufinalne utakmice igraju 26. marta naredne godine.

Finala su na programu pet dana kasnije, odnosno 31. marta, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.