15.11.2019. 9:11
1
Nekadašnji mladi reprezentativac BiH dobio pasoš Srbije, za koju će se reprezentaciju odlučiti?
Nekadašnji mladi reprezentativac BiH, Aleksandar Jovičić, potvrdio je u razgovoru za Mozzart da je dobio srpski pasoš.

On je istakao da ima i nekih interesovanja iz klubova iz Srbije, a da je možda to povezano sa tim što je dobio i pasoš Srbije.

- Može da se desi da u decembru promijenim sredinu. Priča se i da ima interesovanja iz Srbije, posebno sada kada sam dobio srpske papire. Ostalo mi je samo da dođem u Beograd i pokupim pasoš. Međutim, ne opterećujem se. Kao što sam mnogo puta rekao, lijepo mi je u Gorici. Imamo dobre rezultate, klub je stabilan. Ne bih da zvučim neskromno, ali igram dobro, rekao je Aleksandar Jovičić koji nije govorio o reprezentaciji ovaj put.

Ipak, u nedavnom razgovoru je istakao i da se nada pozivu Roberta Prosinečkog, prenosi S1.


(Admir Oručević)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.