18.11.2019. 17:30
0
Ronaldo: Igrali smo na pravom polju krompira
Cristiano Ronaldo je oštro kritizirao nogometni teren u Luksemburgu nakon što je reprezentacija Portugala u nedjelju rezultatom 2:0 slavila protiv domaće selekcije Luksemburga u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Nije lako igrati na ovakvim travnjacima, bilo je to pravo polje krompira. Nije mi jasno kako bi ekipe poput naše trebale igrati na takvim travnjacima - rekao je Ronaldo novinarima. 

Dodao je, ipak, da je najvažnije da su upisali pobjedu i plasirali se na Euro.

- Nije to bila neka spektakularna predstava s naše strane, ali bitno je da smo završili posao. Radujem se svom petom nastupu na Evropskom prvenstvu - zaključio je Ronaldo, prenopsi avazopv sport.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.