24.11.2019. 11:05
0
Čak su i novinari počeli "trolati" Emeryja sa rečenicom "Good evening"
Fudbaleri Arsenala su nastavili sa užasnim rezultatima ove sezone, a ovo je najlošiji start Arsenala u posljednjih 40-ak godina.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, navijači glavnog krivca vide u Unaiju Emeryju, španskom treneru koji ima ogromnih problema ove godine sa igrom i rezultatima.

Prilikom davanja izjave, novinar Sky Sporta je na komičan način započeo razgovor rekavši Emeryju "Dobro veče" (Good evening), aludiravši tako na internet sprdnju navijača Arsenala koji "trolaju" Emeryja zbog upotrebe ove rečenice prije svakog intervjua ili press konferencije, ali i specifičnom izgovaranju rečenice od strane Španca, koja bi glasila nešto poput "Good Ebening".

Podsjećanja radi, Arsenal je jučer u Londonu odigrao samo 2:2 sa pretposljednjim Southamptonom.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.