27.11.2019. 13:52
2
"Nema tu nikakve mudrosti. Rezultati su ono što nas je opredijelilo da se raziđemo sa Prosinečkim"
FOTO: Source.ba / Arhiva
Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH donio je odluku nakon telefonskih konsultacija da smijeni Roberta Prosinečkog s mjesta selektora reprezentacije BiH, prenosi danas Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

- Nakon sastanka od sinoć danas smo se konsultirali telefonski. Odlučili smo da je najbolje da se raziđemo s Prosinečkim. Nema tu nikakve mudrosti. Rezultati su ono što nas je opredijelilo za ovakav korak - kaže za ''Dnevni Avaz'' član Izvršnog odbora NSBiH, koji je tražio da se ne spominje njegovo ime dok Savez ne objavi zvanično odluku.

Sa Prosinečkim je navodno dogovoren obostrani raskid ugovora.

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.