3.12.2019. 15:29
0
Direktorica FK Sarajevo sutra će održati sastanak sa navijačima
Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić sutra će održati sastanak s predstavnicima najvatrenijih navijača kluba s Koševa, kojem će biti prisutan i kapiten bordo tima Krste Velkoski.

Naime, brojni nezadovoljni navijači FK Sarajeva, nakon smjene trenera Husrefa Musemića, tokom dana su na sve načine pokušali dobiti odgovor od čelnika kluba na pitanje zašto je smijenjen Musemić. 

Zbog toga su mnogi navijači, prije svih "HZ veterani - stara garda", danas kucali na vrata sarajevske Titove 38b. Odgovor nadležnih je "brzo" stigao, direktorica Buljubašić je sutra za 15 sati u klupskim prostorijama zakazala sastanak s predstavnicima navijača, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.