3.12.2019. 20:47
0
UNFKS: Razlog okupljanja nije otkaz Musemiću, nego način kako je dobio otkaz
Navijači Sarajeva, Horde zla, oglasile su se još jednom putem Facebooka i pojasnile javnosti da sam otkaz Husrefu Musemiću nije razlog njihovog okupljanja, nego je otkaz samo kap koja je prelila čašu nezadovoljstva kod svih navijača FK Sarajevo.

Obavještavamo sve navijače FKS i širu javnost da razlog za sutrašnji protest nije otkaz koji je dobio šef stručnog štaba Husref Musemić, nego da je način na koji je dobio otkaz kap koja je prelila čašu nezadovoljstva svih navijača FKS.

Razlog nezadovoljstva jeste netransparentan rad uprave i niz pogrešnih odluka u proteklom periodu, a koje za posljedicu imaju stvorenu lošu atmosferu unutar i oko kluba.

Očekujemo prisustvo direktorice Sabrine Buljubašić, predsjednika upravnog odbora Senada Jahića, sportskog direktora Emira Hadžića, te predsjedavajućeg skupštine Valentina Ilievskog.

Dodajemo da je ovo jedini validan sastanak ispred UNFKS i da su svi drugi otkazani, prenosi S1.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.