9.12.2019. 19:04
0
Španski mediji tvrde da se Ronaldo kaje što je napustio Real, te vjeruje da bi osvojio još dvije Zlatne lopte
Cristiano Ronaldo je nekadašnjim saigračima iz Real Madrida navodno kazao da je pogriješio što je otišao iz Real Madrida u Juventus, a španski list ABC tvrdi da se Ronaldo pokajao jer je potpisao za Staru damu.

Piše: Haris Ahbabović

Navodno Ronaldo vjeruje da bi osvojio još dvije Zlatne lopte da nije otišao iz Madrida.

Ronaldo je svojevremeno rekao kako je u Torino došao zbog novih izazova, ali je naišao na oštru kritiku Zlatana Ibrahimovića koji je poručio:

"Ronaldo nije prirodni talent, nego plod rada. Za njega je bio izazov otići u Juventus? Sra***, otići u klub koji je uzeo sedam naslova zaredom u Italiji nije izazov. Izazov je otići u Juventus kada je bio u drugoj ligi i vratiti ga u Seriju A", rekao je Ibrahimović, koji je svojevremeno napustio Juve kada je ovaj klub izbačen u Seriju B.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.