27.12.2019. 10:12
0
Vijesti iz Njemačke: Ibišević raskinuo ugovor, vraća se u SAD
Ekipa Chemie Leipzig pravi planove za nastavak sezone u kojem u 17. kolu 26. januara dočekuju BFC Dynamo.

Tako je odlučeno da se raskine ugovor sa bosanskohercegovačkim fudbalerom Elvirom Ibiševićem, inače rođakom mnogo poznatijeg Vedada.

- Obje strane su donijele odluku o prekidu saradnje, stoji u saopštenju Chemie Leipziga.

Ovaj napadač je nastupio na osam susreta u Njemačkoj, ali se nije uspio upisati u listu strijelaca, pa je donešena odluka o raskidu saradnje, prenosi S1.

Prema posljednjim informacijama, igrač će svoju sreću pokušati pronaći u SAD-u gdje je i odrastao i gdje je nastupao za ekipe Kansas Academy, Omaha Mavericks, Des Moines kao i Celje u Sloveniji.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine je zabilježio jedan nastup i to na američkoj turneji.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.