29.12.2019. 21:28
0
Divna gesta bavarskog kluba: Bayern se na bosanskom jeziku zahvalio na podršci
Bayern je polusezonu u Bundesligi završio na trećem mjestu, a u 17. odigranih utakmica zabilježili su deset pobjeda, tri remija i četiri poraza te na svom kontu imaju 33 osvojena boda.

I dok se fudbaleri, kao i stručni štab, odmaraju na egzotičnim destinacijama, za administraciju Facebook stranice bavarskog giganta nema pauze. Oni su napravili divnu gestu, a radi se o tome da se odlučili zahvaliliti na podršci navijačima iz država predstavnika kluba.

Inače, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Hasan Salihamidžić, nalazi se na pozciji sportskog direktora Bayerna, pa je i razumljivo zbog čega se Bayern na bosanskom jeziku i uz zastavu naše zemlje odlučio zahvaliti.

Na slici koja je objavljena na Facebooku piše "Hvala puno". Također, tu se nalazi i zastava Bosne i Hercegovine, a u prvi plan se ističe Robert Lewandowski.

Pogledajte o kakvoj fotografiji se radi, prenosi S1.



(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.