27.2.2020. 20:00
3
Čitatelji Source.ba portala izabrali: Najveće pojačanje u historiji Premijer lige je Semir Štilić!
FOTO: FK Zeljeznicar
Čitatelje Source.ba portala smo upitali jedno sasvim jednostavno i prosto pitanje: "Najveće pojačanje u historiji Premijer lige BiH je?"

Piše: Haris Ahbabović

Naime, pojedini mediji su napisali kako je Tino Sven Sušić, koji je nedavno potpisao za FK Sarajevo, najveće pojačanje u historiji Premijer lige BiH.

Pozvali smo nekoliko bivših igrača i trenera da nam kažu koje je to po njima najveće pojačanje u historiji PLBiH, a uglavnom su se odgovori svodili na dva imena - Leon Benko i Semir Štilić.

Pitali smo vas: : "Najveće pojačanje u historiji Premijer lige BiH je?"

62 vas smatra da je Semir Štilić, koji se vratio u Željezničar, najveće pojačanje u historiji PLBiH, dok 38 posto vas smatra da ta titula pripada Leonu Benki, koji je svojevremeno nosio dres Sarajeva.

O čemu smo to pisali prije dva dana pogledajte OVDJE.

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.