3.3.2020. 19:05
0
"Imamo snage i kvaliteta sa se suprotstavimo Holanđanima, Talijanima i Poljacima. Ne trebamo se predavati!"
FOTO: NSBiH
Danas su izvučene grupe za novo izdanje UEFA-ine Lige nacija, a u pitanju je Liga nacija za sezonu 2020/21.

Piše: Haris Ahbabović

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će igrati u Ligi A, a protivnici našoj selekciji će biti Poljska, Italija i Holandija.

"Nismo mogli očekivati ni lake ni teške protivnike, jer žrijeb je takav da su u opticaju bile samo vrhunske reprezentacije. Sve tri ekipe su izuzetno jake, ali i mi imamo snage i kvaliteta da im se suprotstavimo na pravi način. Ne trebamo ni u jednom trenutku da sumnjamo u sebe i da se predamo. Utakmice sa ovakvim ekipama nam trebaju da vidimo na kojem smo mi nivou i koliko možemo", rekao je danas za zvanični sajt NSBiH iz Amsterdama selektor BiH, Duško Bajević.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.