14.3.2020. 17:51
0
Džeko: Vrijeme je da podržimo one koji se bore protiv koronavirusa
Edin Džeko, kapiten reprezentacije BiH i igrač italijanske Rome, pružio je podršku svima koji se bore protiv koronavirusa.

Italija je zbog brzog širenja koronavirusa donijela drastične mjere, a svijetom kruže sablasne fotografije italijanskih gradova koji su pusti.

Naime, Džeko s porodicom živi u Rimu, s obzirom da je ova zemlja trenutno najviše pogođena epidemijom, i oni se nalaze u kućnoj izolaciji. Kapiten bh. reprezentacije poručio je kako se mora pružiti podrška onima koji se bore protiv koronavirusa.

"Kao i mnogi drugi, pomogao sam onim ljudima koji pomažu nama te sam donirao novac bolnici Spallanzani. Svi mi to možemo, vrijeme je da podržimo one koji se bore protiv koronavirusa", poručio je bh. napadač.
 



0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.