14.3.2020. 21:12
0
Bajić sjajnim pogotkom donio pobjedu Konyasporu protiv slavnog Fenerbahcea
Konyaspor danas u okviru 26. kola turske Superligea igrala je meč protiv slavnog Fenerbahce. Od prve minute ovog meča na teren su izašla trojica bh. reprezentativca. U vrhu napada je bio Riad Bajić, a u veznom redu Deni Milošević i Amir Hadžiahmetović.

Od 41. minuti domaćin ima prednost, a za to je zaslužan naš Riad Bajić, koji je postigao prelijep gol.

Tada je fenomenalnim volej udarcem s ivice kaznenog prostora matirao golmana Tekina.
Trojica bh. fudbalera zaigrala su od prve minute na ovom meču. 

Konyaspor je odigrao odlično prvo poluvrijeme. Imali su nekoliko sjajnih šansi da povedu, a u 41. minuti su im se isplatili svi napadi. Riad Bajić je uhvatio sjajan volej i pogodio je za prednost svog tima od 1:0.

Gostima je olakšao i sudija meča koji je u 67. i 77. minuti isključio dvojicu fudbalera domaćeg tima, ali to gostima nije previše pomoglo.

Do kraja utakmice Konyaspor je uspio da sačuva prednost i došao je do vrijedne pobjede u borbi za opstanak.

Bajić i Milošević su odigrali 80 minuta meča, a Hadžiahmetović je odradio kompletan meč.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.