16.3.2020. 22:45
0
Iz Valencie saopćili da je 35 posto tima zaraženo koronavirusom
Nogometni klub Valencia u večeras je saopćila da u svojim redovima imaju još slučajeva zaraženih koronavirusom COVID-19.

Kako je sopćeno svi članovi Valencie su u izolaciji u svojim domovima i prate upute doktora.

Još prošle nedjelje iz ovog kluba su sopćili da je  otkriveno pet pozitivnih slučajeva COVID-19 kod osoblja i igrača iz prvog tima, a ovaj broj  se naknadno broj povećao. 

Najrizičnije posjete Valencia je imala 6. marta u Vitoriji kada je gostovala Alavesu, te povratak u Valenciju 10. marta, ali smatra se da je ipak najproblematičniji bio onaj odlazak u Milano na prvi meč osmine finala Lige prvaka protiv Atalante.

Podsjećamo, Ezequeil Garay, stoper Valencije, prvi je zaraženi nogometaš u La Ligi.


(Lejla Trle)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.