12.5.2020. 17:23
2
Počinje rekonstrukcija stadiona "Asim Ferhatović Hase", posao vrijedan 1,6 miliona KM
Općina Centar objavila je javni poziv za izvođenje radova na rekonstrukciji stadiona "Asim Ferhatović Hase", a procijenjena vrijednost nabavke je 1,62 miliona bez PDV-a.

Ugovor se zaključuje na period od tri godine, dok će se radovi vršiti u četiri faze. Faza 1 obuhvata izradu glavnog projekta i radove na izradi podloge terena za hibridnu travu s grijačima, mikrodrenaža, nivelacija sistema za navodnjavanje i vraćanje stare trave, piše Akta.

Druga faza podrazumijeva izradu idejnog, glavnog projekta i građevinske radove na rekonstrukciji postojećih prostorija s nabavkom kontejnera. Faza 3 obuhvata izradu projekta za razglasni sistem s nabavkom i ugradnjom istog, a faza 4 nabavku i postavljanje hibridne trave.

U okviru rekonstrukcije postojećih prostorija sve pomenute sobe moraju biti dobro osvijetljene, rashlađene i zagrijane, jasno obilježene i imati wi-fi, dva tuša, jednu individualnu wc-šolju, šest sjedala, sto i ormariće za garderobu.

Stadion će imati namjenske pristupne rute, izlazne rute i sjedišta za invalide i njihove pratitelje. Osim novog travnjaka uradit će se i pokrivanje press tribine i osposobljavanje prostorije za održavanje press konferencije.

Rok za prijem ponuda je 28. maj.

(NAP)

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.