24.5.2020. 19:15
0
Italijanska liga se završava po najnevjerovatnijem scenariju
Ono što je u prvi mah djelovalo nemogućim, sve je realniji scenario za završetak takmičenja u Seriji A. Kako su danas objavili italijanski mediji, igranje play-off, vrlo lako bi mogao biti način na koji će se okončati ova sezona. Ovo je raslpet koji je bio posljednja opcija, ali sada je itekako realno da će upravo tako biti okončano takmičenje.

Današnje vijesti iz Lombardije, gdje i dalje ima veliki broj zaraženih koronavirusom ne donose optimizam da će biti prostora za regularno igranje utakmica, kolo za kolo. Prema dostupnim informacijama, vrlo lako se može desiti da se pristupi igranju play-off u kojem će biti borbe i za titulu, evropska takmičenja, ali i ispadanja.
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.