26.5.2020. 16:37
0
Trener srbijanske Inđije fudbalerima zabranio konzumiranje svinjetine
Narednog vikenda nastavlja se fudbalsko prvenstvo u Srbiji, ekipa Inđije već u petak dočekuje subotički Spartak, a već 3. juna dočekaće i Crvenu zvezdu u četvrtfinalu Kupa.

U susret ovim utakmicama, trener Inđije Aleksandar Janjić donio je odluku da svojim igračima u klupskom restoranu zabrani – konzumiranje svinjetine, pišu Sportske.net.

“Jedna od promjena je i da sam zabranio igračima da jedu svinjsko meso. Usljed njegovog konzumiranja dolazi do određenih procesa u organizmu koji se negativno manifestuju.

Jasno mi je da ja ne mogu da utičem na to što igrači jedu kod kuće, a u klubu se nijedan obrok ne sprema od svinjetine, ali se nadam da poštuju pravila”, izjavio je Janjić, a prenosi ”Žurnal”.

(Patria)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.