1.6.2020. 22:25
0
Leipzig odnio pobjedu na gostovanju u Kelnu, korak bliže grupnoj fazi Lige prvaka
U 29. kolu Bundeslige Koln je ugostio ekipu Leipziga. Pobjedom fudbaleri Leipziga bili bi korak bliže grupnoj fazi Lige prvaka.

Igrači Leipziga u meč nisu ušli tako dobro, a Koln je poveo u 7. minuti golom Cordobe. Međutim, slavlje nije Jarčeva nije dugo trajalo te su igrači Leipziga izjednačili u 20. i poveli u 38. minuti, golovima Schicka i Nkunkua.

Na poluvrijeme igrači Leipziga otišli su sa rezultatom  2 : 1, a početkom drugog poluvremena uvečali su vodstvo golom Tima Wernera u 50. minuti.

Ubrzo, u 55. minuti, Modeste je smanjio na 3:2, a samo dvije minute poslije novi pogodak za Leipzig postigao je Dani Olmo. 


Leipzig na gostovanju kod Kolna pobijedio rezultatom 4 : 2, time se približio grupnoj fazi Lige prvaka.


Piše: Nermana Crnčalo
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.