17.6.2020. 14:27
0
UEFA potvrdila termine: Završnica Lige prvaka u Lisabonu od 12. do 23. augusta!
Završnica ovosezonske Lige prvaka igrat će se u Lisabonu, objavili su iz UEFA poslije završenog sastanka Izvršnog odbora kuće evropskog fudbala.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, utakmice četvrtfinala bit će odigrane 12, 13, 14. i 15. augusta ove godine, polufinala su 18. i 19, a finale je na programu 23. augusta u glavnom gradu Portugala.

Ekipe koje su se već plasirame među najboljih osam su Atalanta, PSG, Leipzig i Atletico Madrid.

Preostala četiri putnika bit će poznata poslije revanš utakmica Juventus – Lyon, Barcelona – Napoli, Man. City – Real Madrid i Bayern Munchen - Chelsea.

Što se tiče završnice Europske lige, ona će se igrati u Njemačkoj između 10. i 21. augusta. Finale Evropske lige bit će odigrano 21. tog mjeseca u Kolnu.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.