13.7.2020. 0:00
0
Milan remizirao protiv Napolija na San Paoulu
Napoli i Milan remizirali su (2:2) u susretu 32. kola italijanske Serije A.

U zaista dobroj utakmici na kraju su postignuta četiri gola, a oba tima su osvojila po jedan bod.

Milan je prvi došao do vodstva u ovom susretu. Theo Hernandez je u 20. minuti sjajno pogodio za prednost Rossonera od 0:1.


Nije dugo trajala radost gostiju iz Milana. Napoli je ve u 34. minuti izjednačio, a nakon loše reakcije Donnarumme zabio je Di Lorenzo za 1:1.



Ovim rezultatom se otišlo na odmor, a u nastavku je Napoli prvi stigao do vodstva. Ponovo loše reaguje Donnarumma, a zabija Mertens za prednost od 2:1 u 60. minuti meča.



Ipak, Rossoneri do boda doaze u 73. minuti meča. Sudja La Penna je pokazao na bijelu tačku, a Franck Kessie je pogodio za konačnih 2:2.



Milan je meč završio s igračem manje, a crveni karton je dobio Saelemaekers. Rossonerima je ovo šesti meč bez poraza u prvenstvu (četiri pobjede i dva remija).

 

 

(Nermana Crnčalo)


0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.