24.7.2020. 22:20
0
Trener dobio crveni karton, nokautirao četvrtog sudiju, pa ganjao glavnog
Bizaran incident dogodio se u somalijskoj ligi gdje je trener, nakon što je dobio crveni karton, nokautirao četvrtog sudiju i po travnjaku jedno vrijeme trčao za glavnim kako bi napravio isto.

Igrala se 75. minuta dvoboja između Horseeda i Elmana kada je glavni sudij prekinuo utakmicu i otišao do četvrtog na razgovor. Nakon nekoliko sekundi razgovora krenuo je prema pomoćnom treneru Ibrahimu Ahmed Mohamedu te mu pokazao crveni karton.  

To je u treneru Horseeda pobudilo veliku ljutnju, te je krenuo u obračun sa sudijama. Odmah je nokautirao četvrtog sudiju, a glavni je uspijevao bježati dok trenera nisu zaustavili igrači.

Somalijski savez donio je odluku da je pomoćnik Horseeda suspendiran na 14 mjeseci od svih nogometnih aktivnosti te da mora platiti novčanu kaznu od 700 dolara. 





(Lejla Trle) 

 

 
Sport
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.