7.8.2020. 11:57
0
Zinedine Zidane: Bale je fudbaler Reala, ali on ne želi igrati
Trener Real Madrida, Zinedine Zidane, je održao press konferenciju pred revanš susret osmine finala Lige prvaka u kojem će Kraljevi igrati protiv Manchester Cityja.

Jedna od tema na toj pressici bio je i Gareth Bale, a već duži period se očekuje da Bale napusti kraljevski klub, a Zidane je otkrio sada njegov status u klubu.

Ne želim ništa da govorim o tome. Poštujem Balea kao i sve svoje igrače. Neke stvari ostaju u svlačionici i to je sve. On je igrač Reala i to poštujem i on ne želi da igra i to je jedino što ću reći, rekao je Zidane, piše “Sport1“.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.