9.8.2020. 12:21
0
Sarajevo saznalo prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka
Novi-stari prvak BiH s Koševa danas je saznao protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka. To je Konahs (Vels).

Inače, UEFA je sinoć napravila podgrupisanje uoči današnjeg žrijeba. Bordo tim se našao u grupi nositelja za Crvenom zvezdom i Šerifom, a mogući protivnici su bili Fola (Luksemburg), Konahs (Vels) i Evropa (Gibraltar).  

Podsjećanja radi, postoji mogućnost da se utakmice igraju i na neutralnom terenu, a opcije su Kipar, Mađarska, Poljska i Grčka. Prvo kolo kvalifikacija za Ligu prvaka na programu je 18. ili 19. avgusta.

Parovi: Ferencvaros - Đurgarden, Seltik - Rejkjavik, Legija - Linfield/Drita, Šerif Tiraspol - Fola, Konahs - Sarajevo, Crvena zvezda - Evropa FC, Budućnost Podgorica - Ludogorets, Ararat-Armenia - Omonija, Floriana - Kluž, Makabi Tel Aviv - Riga, Karabag - Sileks, Dinamo Tbilisi - KF Tirana,  Dinamo Brest - Astana

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.