9.8.2020. 13:36
0
Marinović o protivniku: Ne znamo gdje će se igrati, ali ostaje nam da se spremimo za svaku opciju
Danas je u Nyonu održan žrijeb 1. kola kvalifikacija za Ligu prvaka za sezonu 2020/21 a voljom žrijeba odlučeno je da će FK Sarajevo snage odmjeriti sa prvakom Velsa, ekipom Connah's Quay Nomads u gostima.

"Dobili smo prvaka Velsa, na nama je sada da se maksimalno upoznamo sa tom ekipom, da napravimo skauting i maksimalno se pripremimo. Što se tiče utakmice, još nam ostaje da saznamo gdje će se igrati utakmica, da li u Velsu ili na nekom neutralnom terenu. Tu odluku donijeti će UEFA, a nama ostaje da se spremimo za svaku opciju", kazao je Vinko Marinović, šef struke Bordo tima.

Utakmice prvog kola kvalifikacija Lige prvaka će se igrati 18. i 19. augusta.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.